Zoeken

Volg RSS Feeds

 

Consument is zwaar oververzekerd!!

Dec 30

Acht miljard kan er door de Nederlanders bespaart worden als ze alle overbodige verzekeringen overboord gooien. Dit is de conclusie van GPD-dagbladen, waaronder De Gelderlander. Met name de verzekeringen voor mobiele telefoons, wasmachines en tv toestellen, als ook tandartsverzekeringen en dubbele pechhulp-dekkingen worden genoemd.

Ook all risk verzekeringen op oude auto’s zorgt voor overbodige hoge premie.

Kijk sceptisch naar de gesloten verzekeringen. Wellicht dat en totaal pakket bij 1 leverancier de dubbele dekkingen kan voorkomen.

Bij Leefvrij kan je terecht voor een onafhankelijk financieel advies. Leefvrij bemiddeld in hypotheken, verzekeringen en kredieten voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

3 Comments

Add your comment

 1. Marianne
  Jan 05 at 23:54

  Ik ben bang dat ik dubbele verzekeringen heb. Want ik betaal wel heel erg veel per maand.

 2. Rinus
  May 30 at 15:00

  Veel mensen zijn inderdaad oververzekerd, het is ook slim om kritisch naar de kosten van de verzekering te kijken. Zoals bijvoorbeeld vaak gedaan wordt bij zorgverzekeringen, waarbij soms jaarlijks overgestapt wordt om kosten te besparen. Bij een autoverzekering gebeurt dit veel minder en hier valt vaak ook nog veel geld te besparen.

 3. Jasper
  Nov 11 at 15:22

  Niet alleen consumenten, maar ook bedrijven kunnen vaak besparen op verzekeringen. Mits zij een volledig onafhankelijk partij naar hun verzekering laten kijken.

Discussieer mee!