Zoeken

Volg RSS Feeds

 

Duitse Hypotheken verkrijgbaar via Leef Vrij

Apr 08

Wilt u echt een lage hypotheekrente? neem dan een Duitse hypotheek.

Duitse banken bieden hypotheken aan, voor Nederlandse huiseigenaren, welke gewoon in Nederland werkzaam zijn.

de Hypotheekverstrekkers van Leef Vrij kunnen jullie alles vertellen over diverse hypotheekverstrekkers uit Duitsland welke op de Nederlandse markt met een select aantal tussenpersonen zaken doen.

Er is veel mogelijk, maar ook veel niet. Per geval zal bekeken worden of u in aanmerking komt voor een Duitse hypotheek. Komt u hier voor in aanmerking, dan heeft u al snel een besparing op een leenbedrag van 200000 euro van 10000 euro gedurende de looptijd te pakken.

Gemiddeld gezien kun je meer lenen, echter vaak is er meer eigen geld benodigd dan in Nederland. De berekeningen zijn niet altijd eenvoudig, de Voorwaarden wel. De acceptatie is een eenvoudig proces, echter veel meer papieren zijn benodigd dan bij een verstrekker op de Nederlandse markt.

De offerte wordt afgegeven na goedkeuring van de aan te leveren papieren. Het traject duurt gemiddeld genomen 2 weken langer dan het traject bij  Nederlandse hypotheek.

Er zijn dus voordelen en nadelen.

Aan de teksten zal het niet liggen, we hebben alle Duitse teksten vertaald voor u, zodat dit nooit tot een misverstand kan lijden. We hebben voor u de keuze uit vele hypotheekverstrekkers, waaronder grootbanken, verzekeraars, pensioenfondsen en banken uit diverse landen.

Bij Richard Richard Hendrix is sinds 2000 financieel adviseur bij Leef Vrij. Hij is woonachtig in Horst en houdt zich veelvuldig bezig met advisering op het gebied van financiële producten. Naast dat hij hier vele uren van de dag mee in de weer is, doet hij aan hardlopen. Hard is daarbij wellicht wat overdreven, toch grote kans dat je hem wel eens voorbij hebt zien tjokken.

Discussieer mee!