Zoeken

Volg RSS Feeds

 

Eieren gooien nieuwste manier van carjacking

Sep 14

Dieven zijn steeds op zoek naar nieuwe manieren om mensen gedwongen te laten stoppen met de auto, zodat ze een roofoverval kunnen plegen (vooral ‘s nachts). Wat doen ze dan? Ze gooien eieren tegen uw voorruit van de auto. De meeste personen zetten automatisch de ruitenwissers aan. Maar eieren en water wordt een melkachtige substantie, waardoor je helemaal niets meer ziet. Je bent dan gedwongen om te stoppen, waarna de dieven hun slag slaan. Dit kan je financieel en emotioneel absoluut flink raken.

Dus als je dit overkomt, dat je eieren tegen de ruit gegooid krijgt, rij door naar een veilige plaats, waar je je ruit schoon kunt maken, om vervolgens je weg weer te vervolgen.

Bij Leefvrij kan je terecht voor een onafhankelijk financieel advies. Leefvrij bemiddeld in hypotheken, verzekeringen en kredieten voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

4 Comments

Add your comment

 1. Ges
  Oct 11 at 11:10

  De nieuwste ontwikkeling blijkt te zijn dat men dat helaas in combinatie doen met water op je voorruit van de auto. Dus let extra goed op.

 2. Martin Sinot
  Oct 21 at 11:27

  Dit is een hoax die de laatste tijd nogal populair lijkt te zijn. Hij is in Belgie vorig jaar al opgedoken, maar er schijnt ook al een Duitse variant van te zijn. Hij is zogenaamd afkomstig van een politiekorps of ook wel een brandweerkorps (die uiteraard van niets weten). Het is niet waar ook. Een ei gemengd met water dat je stevig klutst wordt een beetje melkachtig, maar er zit niets in wat het zicht volledig zou belemmeren; door dat dunne laagje ei op de ruit kun je gewoon heenkijken, en het meeste wordt er direct afgeveegd door de ruitenwisser. Bovendien is een kippenei nogal klein, en je hebt er heel wat van nodig om een probleem te veroorzaken. Niets anders dan een broodjeaapverhaal dus.

 3. Nicole
  Jun 22 at 05:02
 4. rPzBAfCVnhbGRO
  Nov 28 at 23:33

  vMdReVpWQ

Discussieer mee!