Zoeken

Volg RSS Feeds

 

Guesthouse Slooierhof B&B Business Horst Limburg

May 06

Guesthouse Slooierhof, gelegen aan de rand van de Kasteelse Bossen in Horst Limburg heeft een zeer hoge score, welke is gegeven door referenties van klanten, welke reeds eerder hebben genoten van de luxe bij b&b Slooierhof. Ook zakelijke klanten weten de weg naar Guest House Slooierhof Bussiness b&b te vinden.

De b&b wordt gerund door Sharon Beerens, welke het leuk vindt om gasten welkom te heten op het luxe landschap Slooierhof, waar genieten voorop staat.

Leef Vrij heeft de b&b gevraagd om voor klanten van Leef Vrij  een regeling aan te bieden tussen verkoop van hun woning en koop nieuwe woning. Slooierhof wil haar b&b kamers hier sporadisch voor beschikbaar stellen, zodat de klanten niet in problemen komen. Ook opslag van goederen is dan een mogelijkheid.

Guesthouse Slooierhof benadrukt dat dit voor de klant een tijdelijke oplossing moet zijn, dus het verblijf dient voor korte duur te zijn. Want bed and breakfast is nu eenmaal haar passie.

Voor meer informatie kunt u op de site kijken van de b&b Slooierhof in Horst, Http://www.slooierhof.nl

 

Bij Richard Richard Hendrix is sinds 2000 financieel adviseur bij Leef Vrij. Hij is woonachtig in Horst en houdt zich veelvuldig bezig met advisering op het gebied van financiële producten. Naast dat hij hier vele uren van de dag mee in de weer is, doet hij aan hardlopen. Hard is daarbij wellicht wat overdreven, toch grote kans dat je hem wel eens voorbij hebt zien tjokken.

Discussieer mee!