Zoeken

Volg RSS Feeds

 

uitslagen geldgids gunstig voor de Regiobank

Dec 27

Keuzedeposito 1 jaar vast: beste koop

Van de 31 onderzochte banken scoort de Keuzedeposito 1 jaar vast van RegioBank het predicaat ‘Beste koop’. De Consumentenbond geeft zo’n predicaat aan het hoogst scorende product uit de test. De Keuzedeposito 1 jaar Vast van RegioBank heeft dus de hoogste resultaten behaald in de vergelijkende test.

Spaar-op-Maat Vrij: hoogste score

In de categorie ‘spaarrekeningen met beperkende voorwaarden’ krijgt de Spaar-op-Maat Vrij de hoogste Geldgidsscore. Deze score zegt iets over de stabiliteit van het renteniveau. Een hoog getal betekent dat de rente vaak tot de hoogste behoort. Een rekening moet anderhalf jaar in de wijzer van de Consumentenbond zijn opgenomen om een score te krijgen. Kortom, de Spaar-op-Maat Vrij heeft over een langere periode een heel stabiel en hoog renteniveau.

Voor meer informatie   www.geldgids.nl

Bij Richard Richard Hendrix is sinds 2000 financieel adviseur bij Leef Vrij. Hij is woonachtig in Horst en houdt zich veelvuldig bezig met advisering op het gebied van financiële producten. Naast dat hij hier vele uren van de dag mee in de weer is, doet hij aan hardlopen. Hard is daarbij wellicht wat overdreven, toch grote kans dat je hem wel eens voorbij hebt zien tjokken.

Discussieer mee!