Zoeken

Volg RSS Feeds

 

Yarden in het nieuws

Jul 02

De pakketverzekering van Yarden is niet meer toereikend om de kosten van de uitvaart te betalen zoals in beginsel over een gekomen

De alsmaar toenemende kosten van uitvaarten spelen Yarden parten, vanaf  1 januari volgend jaar (2020) zal de stijging van de prijzen door de klanten zelf betaald moeten worden.

Deze maatregelen zijn nodig om er voor te zorgen dat Yarden meer geld in kas houdt om toekomstige uitkeringen te kunnen blijven doen. Op dit moment zijn de financiële buffers ver onder de gestelde eisen van De Nederlandse Bank

Het betreft hier (nagenoeg) geen polissen welke Leef Vrij heeft gesloten.

De polissen welke Leef Vrij heeft geadviseerd, en adviseert, zijn polissen met een kapitaal uitkering. De hoogte van deze uitkering is door de klant bepaald waarmee de klant zelf een uitvaart kan bekostigen.

 

We kunnen ons voorstellen dat u toch vragen heeft, u kunt altijd met ons contact opnemen

Bij Richard Richard Hendrix is sinds 2000 financieel adviseur bij Leef Vrij. Hij is woonachtig in Horst en houdt zich veelvuldig bezig met advisering op het gebied van financiële producten. Naast dat hij hier vele uren van de dag mee in de weer is, doet hij aan hardlopen. Hard is daarbij wellicht wat overdreven, toch grote kans dat je hem wel eens voorbij hebt zien tjokken.

Discussieer mee!