Zoeken

Volg RSS Feeds

 

zorgverzekeringen vergelijken

Dec 30

Leefvrij doet dit jaar niet mee met het vergelijken van zorgverzekeringen op internet. Via hun site www.leefvrij.nl was het zo dat men in het verleden pakketten kon samenstellen door middel van behoeften in te vullen waardoor de voordeligste maatschappij die het beste aansloot bij de wens van de consument kwam bovenrollen.

In de praktijk blijkt het nu zo’n oerwoud te zijn in de ziektekosten verzekeringsvoorwaarden en aanbiedingen dat een eerlijk vergelijk niet meer mogelijk is.

Dit gebeurt door diverse collectieven en vele nieuwe aanbieders die een uitgekleed product neerleggen of premies openbaren met een hoger eigen risico.

Leefvrij geeft dit jaar enkel in een persoonijk gesprek advies, om verkeerde beslissingen op prijs te voorkomen.

ook blijkt dat er maatschappijen zijn die sommige groepen uit sluiten, dit mag absoluut niet. Hier zullen boetes op volgen die de verzekeraar zal gaan krijgen in de loop van 2012.

Bij Richard Richard Hendrix is sinds 2000 financieel adviseur bij Leef Vrij. Hij is woonachtig in Horst en houdt zich veelvuldig bezig met advisering op het gebied van financiële producten. Naast dat hij hier vele uren van de dag mee in de weer is, doet hij aan hardlopen. Hard is daarbij wellicht wat overdreven, toch grote kans dat je hem wel eens voorbij hebt zien tjokken.

Discussieer mee!